Vlasnik/ca ste malog biznisa ili freelancer koji u HR posluje duže od 6 mjeseci i obožavate svoj posao, ali ne poslujete uspješno i profitabilno kako bi mogli i htjeli?

Statistike govore da će peti rođendan proslavit će tek svaki drugi biznis, dok će ostali propasti. Izgradnja uspješnog, smislenog i profitabilnog biznisa ne mora biti nemoguća misija, a možda ste upravo vi ti koji ćete osvojiti punu stipendiju na poslovnoj akademiji “Izgradi uspješan biznis” i transformirati svoj biznis u samo 8 tjedana.

Povodom pokretanje Akademije jednom poduzetniku ili freelanceru darujemo punu stipendiju kako bi vam pomogli da na jednostavan način uz mentorsku podršku vidno poboljšate organizaciju biznisa, produktivnost, prodaju, utjecaj, vidljivost na tržištu i izgradi uspješniji biznis i brend.

Akademija počinje 24.9.2020. i na online platformi provodi se jednom tjedno.

Neke od tema: kako postići poslovne ciljeve, kako stvoriti snažan brend i istaknuti se u moru konkurencije, kako povećati (i zavoljeti) prodaju, kako uspješnije upravljati vremenom, kako definirati i pozicionirati svoje glavne usluge i proizvode, kako autentično i uspješno voditi društvene mreže, kako kreirati sadržaj koji prodaje…

Dokažite da baš vi zaslužujete stipendiju u Akademiji “Izgradi uspješan biznis”: prijavite se do 8.9.2020. na www.transformacijabiznisa.com/stipendija.html gdje možete pronaći i sve ostale detalje i prijavnicu.

Osnivačica i voditeljica Akademije “Izgradi uspješan biznis”: Marina Kolar: U 19 godina radnog iskustva kao direktorica, voditeljica projekata, voditeljica prodaje za RH i poduzetnica sudjelovala je u pokretanju, razvoju i reorganizaciji mnogih organizacija i tvrtki te održala na stotine edukacija.

Do sada je pomogla stotinama poduzetnika i freelancera da pokrenu, spase i unaprijede rad svojih biznisa, a ove jeseni sva svoja znanja, iskustvo, primjere i prečace dijeli poduzetnicima i freelancerima koji će kroz program Akademije imati prilike u samo 8 tjedana transformirati svoj biznis na području brendiranja, poslovnog rasta i prodaje.