Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević otvorila je jednodnevnu konferenciju Business u sportu. Organizator je udruga Hrvatska studentska asocijacija, a predavanja i panele održali su sportaši, marketinški stručnjaci i sportski novinari.

Zahvalivši Hrvatskoj studentskoj asocijaciji što ovom konferencijom doprinosi  razvoju sporta, zamjenica Pavičić Vukičević je  istaknula da je Zagreb zadnjih godina imao čast biti i domaćinom i središtem velikih svjetskih sportskih natjecanja što je uvelike doprinijelo promociji hrvatskoga i zagrebačkog sporta, ali i Zagreba kao europske metropole.
 
Cilj projekta je da studente i mlade ljude poveže s uspješnim pojedincima iz svijeta sporta. Govornici iz raznih sportskih i ekonomskih područja su na interaktivnim predavanjima i panelima sve zainteresirane informirali o pozadini mnogih uspješnih sportskih priča.
 
U prvome dijelu konferencije su aktualni, ali i bivši sportaši održali predavanja na kojima su  govorili o vlastitim motivima za bavljenje sportom, o važnosti novca u njihovim karijerama i kako su usprkos dugogodišnjem bavljenju sportom uspjeli zadržati početnu strast prema njemu.
 
Drugi dio konferencije je bio rezerviran za panele na kojima se razgovaralo o raznim sportskim temama s fokusom na  povezanost sporta i ekonomije danas.